Επανάσταση
στη θεραπεία
της σκολίωσης!


Ενδυναμώστε το ταξίδι σας στη σκολίωση με το ScolioSense, την ολοκληρωμένη λύση για τη σκολίωση.


Buy Now
banner-img


Featured on


#What we offer#
Μεταμόρφωσε τον κηδεμόνα σου σε έξυπνο one.

Το ScolioSense μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε κηδεμόνα σκολίωσης, δίνοντας νέες δυνατότητες σε ασθενή και ιατρό.

#
Πάρε τη θεραπεία στα χέρια σου.

Η εφαρμογή ScolioSense, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους ασθενείς. Αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της υγείας και της ευτυχίας , τους, οι ασθενείς μπορούν να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα..

#
Έχε τον ιατρό σου διαρκώς δίπλα σου.

Η εφαρμογή ScolioSense επιτρέπει στον ιατρό σας να προσφέρει βελτιωμένη φροντίδα χωρίς ανησυχίες για τη σωστή εφαρμογή.Δείτε πώς λειτουργεί το ScolioSense#

Wearable device

Το ScolioSense είναι μια φορητή συσκευή που παρακολουθεί και αξιολογεί την απόδοση της θεραπείας με κηδεμόνα σκολίωσης σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς τύπους κηδεμόνων, συμπεριλαμβανομένων των Boston και Cheneau, και στέλνει τα δεδομένα που συλλέγονται σε smartphone ή tablet για αξιολόγηση και παρακολούθηση της προόδου και της βελτίωσης του ασθενούς.

#

Mobile application

Το ScolioSense είναι μια προηγμένη εφαρμογή που συνδυάζει το σημαντικό έργο της παρακολούθησης της συμμόρφωσης του παιδιού σας με το σχέδιο θεραπείας με διασκεδαστικά και συναρπαστικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού Αυτό εξασφαλίζει σταθερή παρακολούθηση του παιδιού σας, ενώ απολαμβάνει την εμπειρία . Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η συμμετοχή του παιδιού σας και θα βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του..

#

Web platform

Η πλατφόρμα ScolioSense είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένη για επαγγελματίες υγείας για να τους βοηθήσει να επιβλέπουν την πρόοδο των ασθενών τους και τα θεραπευτικά σχήματα. Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προβάλλουν δεδομένα, να παρακολουθούν την πρόοδο των ασθενών τους και να λαμβάνουν προδραστικά μέτρα για να εγγυηθούν ότι οι ασθενείς συμμορφώνονται με το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας..